Szükségünk van új vállalati etikára? - Danielmeyer, H.G
Technický pokrok a zodpovednosť. Podstata technickej zodpovednosti. Zodpovednosť voči budúcim odborníkom. Výchova k starostlivosti o konkurencieschopnosť národného hospodárstva. Podniková technická zodpovednosť a inovácie.