Stabilizáció és növekedés Magyarországon - néhány elméleti megfontolás. - Valentinyi, Á.
Prioritné úlohy maďarskej národohospodárskej politiky: stabilizácia hospodárstva a vyviaznutie z recesie. Z hľadiska budovania trhového hospodárstva treba hľadieť na maďarskú ekonomiku ako na rozvojovú. Vývoj bude smerovať k stabilizácii len cez vyrovnaný štátny rozpočet, ako aj vybudovanie takých inštitúcií, ktoré budú zabezpečovať stabilizáciu hospodárstva. Moderné smery investícií pre prosperujúcu ekonomiku.