Informační systém o ceně práce. - Pátík, J.
Systém prieskumu ceny práce a jeho využívania pri kolektívnom vyjednávaní. Projekt "Informačný systém o cene práce", ktorý bude od r. 1993 zabezpečovať údaje na úrovni a dynamike mzdy. Kritériá usporiadania informácií. Dobrovoľné zapojenie podnikov do Informačného systému. Výber respondentov.