Informácie operatívneho riadenia podnikov poľnohospodárskej prvovýroby v podmienkach trhovej ekonomiky. - Kretter, Anton
Tvorba sústavy informácií operatívneho riadenia v poľnohospodárskom podniku v trhovej ekonomike. Sústava ukazovateľov operatívneho riadenia a riadiaca prax. Výsledky výskumu operatívneho riadenia v podnikoch. Orientácia operatívneho riadenia na výrobný proces a jeho nedostatky v oblasti odbytu a realizácie. Komplexné budovanie sústavy informácií operatívneho riadenia a zabezpečenie jej zdrojov a techniky spracovania.