Inovácia informačného systému poľnohospodárstva a výživy v Slovenskej republike. - Korbíni, J.
Súčasné centrálne spracovávané sociálno-ekonomické informácie v rezorte poľnohospodárstva a výživy SR a nedostatky v metodike jestvujúcich databáz. Informačné potreby poľnohospodárstva a výživy. Projekt inovácie informačného systému poľnohospodárskeho a potravinárskeho komplexu ako systému od podnikov ku štátnej správe s využitím centrálnej účelovo štruktúrovanej databázy a účelových databáz.