Rozvoj informačných systémov štátnej správy v Slovenskej republike. - Dujnič, Pavol
Charakteristika súčasného stavu informačných systémov štátnej správy SR a koncepcie ich inovácií. Aplikácia nových informačných technológií. Infraštruktúra pre budovanie informačných systémov a rekonštrukcia existujúcich. Budovanie nových účelovo orientovaných informačných systémov. Racionalizácia a skvalitnenie výkonu správnej a administratívnej činnosti a prepojenie informačných fondov.