Expectations and intertemporal separability in an empirical model of consumption and investment under uncertainty. - Deschamps, P.J
Medzičasový model spotreby a investícií v podmienkach neistoty - porovnanie s existujúcou literatúrou. Optimálna spotreba a investičné rozhodovanie. Odhad pri maximálnej pravdepodobnosti na základe štvrťročných britských údajov. Statický systém dopytu.