Partial adjustment and the permanent income hypothesis. - Attfield, C.L.F
Problematika spotreby a stálych príjmov. Hypotéza stálych príjmov a dve alternatívne teórie čiastočných úprav - modely aplikované na americké a britské údaje. Model stálych príjmov. Uspokojivejšie vysvetlenie problematiky spotreby v oboch krajinách.