Příjmy, výdaje a úspory obyvatelstva v roce 1991. - Šantrůčková, K.
Nominálny a reálny vývoj celkových príjmov obyvateľstva v období 1986-1991. Štruktúra príjmov obyvateľstva. Pomalý rast príjmov miezd, rýchly rast sociálnych príjmov. Rast stavu úspor. Trvalý nárast depozita na devízových účtoch.