Agrarnyje problemy v trudach N.D. Kondrat'jeva. - Nikonov, A.
Odsúdenie Kondratievových názorov Zinovievom. Makroekonomická analýza poľnohospodárstva u Kondratieva. Problémy socializácie dediny. Progresívne roľnícke hospodárstvo ako základ dediny. Podmienky realizácie racionálnych reforiem. Poľnohospodársky trh a jeho regulácia zo strany štátu. Vzťah plánu a trhu.