Problemy dolgovremennych kolebanij ekonomičeskoj dynamiki. - Lazurenko, S.
Problémy identifikácie dlhých vĺn. Úspešné využitie teórie dlhých vĺn pri niektorých prognózach ekonomickych kríz. Inovačná koncepcia teórie dlhých vĺn u Schumpetera a iných západných ekonómov. Metódy sledovania trajektórií difúzií konkurenčných technológií na trhu. Technologické cykly a ekonomická dynamika.