Building a team. - Denton, D.K
Predpoklady a postupy pre budovanie tímu na vykonávanie tímovej práce. Popis cieľov, rolí, úlohy vedúcich, komunikácie a spôsobu riešenia problémov. Tézy a schémy znázorňujúce proces budovania tímu, charakteristiku efektívnych vedúcich tímu, súhrn rolí pri riešení problémov a budovaní tímu, súhrn komunikačných techník, kroky a etapy.