Kolektívne pracovné vzťahy vo Veľkej Británii. - Czíria, Ľudovít
Pokusy o oslabenie pozícií britských odborov viedli k snahe ústredia odborárov (TUC - Trade Union Congress) posilniť pozície odborov v rôznych smeroch. Charakteristika zmien v kolektívnych vyjednávaniach. Kolektívne dohody. Obsah a postup kolektívnych vyjednávaní. Spoločné konzultácie medzi vedením a predstaviteľmi zamestnancov.