Sebeřízení rozvoje kvalifikace - podnikatelský styl řízení. - Michal, J.
Rozvoj individuálnych schopností v procese sebariadenia vlastnej pracovnej aktivity a jej stupne: sebapozorovanie, sebaanalýza, sebapoznávanie, sebavzdelávanie, sebavýchova, sebariadenie, sebarealizácia. Straty podľa kvalitatívnych ukazovateľov nekvalitnej práce. Plnenie výkonových noriem podľa dĺžky praxe. Výpočet efektu stabilizačného programu.