1992 Quality Progress salary survey. - Bemowski, K.
Pre anketu o platoch pracovníkov v oblasti starostlivosti o akosť v roku 1992 boli spracované odpovede 4316 respondentov, členov ASQC, a zhrnuté v 25 predkladaných tabuľkách (výška platu podľa funkčného zaradenia, vzdelania a dĺžky praxe, veľkosti organizácie, odvetvia, geografickej lokality, pohlavia, názorov respondentov o ich využití, atď.). Porovnanie s výsledkami ankety pre rok 1991. Organizácia ankety.