nyugdíjrendszer válsága. - Augusztinovics, M.
Štatistický, matematický a demografický rozbor dôchodkového zabezpečenia v Maďarsku. Vplyvy z hľadiska štruktúry dôchodcov, inflácie, možnosti ďalšej valorizácie, resp. kompenzácie výdavkov nevyhnutných pre životné minimum ľudí v dôchodkovom veku. Pomer reálnych príjmov a výšky dôchodkov, ďalšie možné príjmy dôchodcov (úroky, renty z pozemkov, podiely v podnikaní atď.). Demografické ukazovatele.