Dôsledky ekonomickej reformy na priemerné mesačné mzdy v poľnohospodárstve. - Barto, Jaroslav
Nerovnomernosť vývoja priemerných miezd v r. 1991 v poľnohospodárstve. Rast rozdielov v mzdách v poľnohospodárstve a v ostatných výrobných odvetviach. Prehlbujúca sa diferenciácia v zárobkoch medzi jednotlivými okresmi v PD aj ŠM. Narušená mzdová parita. Vývoj reálnych miezd pracovníkov v poľnohospodárstve.