Politique salariale et taux d'intéret en France dans les années 1980: peut-on envisager de poursuivre sur la lancée? - Artus, P.
Základné znaky makroekonomického vývoja a mzdovej politiky. 80-te roky v znamení uvoľňovania zahraničného obchodu. Príliv kapitálu. Analýza vývoja nominálnej a reálnej mzdy. Ceny základných surovín, výrobné a spotrebné ceny. Akumulácia zahraničných dlhov. Základné kroky uskutočňované v rokoch 1982-83 na zamedzenie inflácie.