Smluvní mzdy. - Pikal, V.
Súvislosť medzi dopytom na trhu práce a zmluvnými mzdami. Podmienky zavádzania zmluvných miezd. Zmluvné mzdy pri vykonaní riadiacej funkcie. Väzby zmluvného platu na dosahovaný hospodársky výsledok, tržby, výrobu a pod.