Multiple equilibria in the British labour market. - Manning, A.
Výskum príčin vysokého tempa rastu nezamestnanosti vo Veľkej Británii v 80. rokoch. Vysoká vyrovnanosť miery nezamestnanosti v 80. rokoch v porovnaní s nízkou rovnováhou miery nezamestnanosti v 70. rokoch - príčiny. Krátkodobá a dlhodobá rovnováha. Konštrukcia modelu mnohonásobnej rovnováhy na trhu práce - výsledky.