Testing the fixity of the labour input under non competitive behaviour in Italian and French manufacturing. - Cardani, A.M
Analýza flexibility alebo stability trhu pracovných síl a stupne konkurencie výstupných trhov na príklade talianskeho a francúzskeho spracovateľského priemyslu. Model testovania stability trhu práce formou merania práce podľa celkového počtu odrobených hodín. Vzťah medzi stabilitou trhu práce a nedokonalou konkurenciou.