Ausgangsbedingungen und Grundelemente für einen raumordnungspolitischen Orientierungsrahmen. - Mehwald, L.
Požiadavky na nové zameranie politiky priestorového usporiadania vo vede a praxi. Na základe analýz z r. 1990-91 sa robia závery pre ďalšie zameranie priestorového usporiadania v SRN. Decentralizovaná štruktúra priestorového usporiadania a sídelnej štruktúry. Skúmanie stratégií, opatrení, nástrojov. Odporúčania pre jednotlivé výbory Spolkového snemu.