Do regions matter for research and development? - Kleinknecht, A.
Skúmanie teórie hierarchie miest, pričom sa používa prehľad SEO o výskume a vývoji ako aj inováciách v Holandsku. Logistické a regresné analýzy ukazujú, že rozdiely výskumu a vývoja možno objasniť pomocou neregresných faktorov. Porovnávania objemu V+V firiem v mestách a na vidieku. Typické aspekty lokalizovania pobočiek veľkých firiem v Holandsku.