Für ein verändertes Engagement des Bundes in einer prozessorientierten Raumordnungspolitik. - Wolff, H.
Náčrt situácie politiky priestorového usporiadania v SRN pred zjednotením. Cieľové predstavy o úlohe priestorového usporiadania. Horizontálna a vertikálna koordinácia. Otázky priestorového usporiadania v súvislosti so zjednotením Nemecka.