Infrastruktur, Betriebsgrösse und höherwertige Tertiärisierung als Bestimmungsfaktoren der regionalen Wirtschaftskraft. - Kunz, V.
Význam zistenia úrovne regionálnej vybavenosti infraštruktúrou pre stanovenie existujúcich disparít, potreby podpory jednotlivých regiónov. Definovanie disparít ako nerovnomerného rozdelenia výroby a príjmov. Posudzovanie vplyvu doterajších výrob na hospodársky vývoj regiónov. Použitie multivariačnej analýzy. Hospodárske výhody a nevýhody väčších podnikov.