Neuordnung der Regionalförderung im Rahmen der Gemeinschaftsaufgabe "Verbesserung der regionalen Wirtschaftsstruktur". - Zarth, M.
Disparity regionálneho rozvoja v SRN a nové vymedzenie problémových regiónov. Výber ukazovateľov pre posudzovanie ekonomického potenciálu regiónu - príjmy a trh práce, infraštruktúra. Posudzovanie možnosti štrukturálnej krízy v budúcnosti. Stanovenie váh a transformačných postupov.