Raumordnungspolitische Aufbaustrategien für den Osten Deutschlands. - Selke, W.
Posudzovanie novej situácie priestorového usporiadania v Nemecku, zameranie na nové spolkové krajiny. Rozvojové regióny ako nástroj priestorového usporiadania. Všeobecná orientačná funkcia a presadzovanie koncepcie priestorového usporiadania. Orientácia pre komisiu ES.