Regional competitivness and the single market. - Steinle, W.J
Analýza koncepcie regionálnej konkurencieschopnosti pri integrácii Európy. Koncepcia obsahuje tzv. "slabé faktory" ako existencia výrobných služieb, výskum a vývoj a regionálna inovačná výkonnosť. Posudzovanie koncepcie s ohľadom na senzitivitu voči jednotnému európskemu trhu. Regionálna konkurencieschopnosť v súvislosti s ES.