Regional impact of the single European market in France. - Chicoye, C.
Zdôrazňovanie významu vypracovania ekonomickej štúdie o možných dôsledkoch jednotného trhu na francúzske regióny. Teritoriálna politika Francúzska vo vzťahu k jednotnému trhu. Úvahy o špecifikách francúzskych regiónov v európskom kontexte. Národná politika, jej nástroje. Rast vplyvu politiky ES na národnú politiku Francúzska.