Privatizace bytů. - Fleischer, P.
Úvaha o tom, ako pri privatizácii bytov zabezpečiť rovnaký podiel platieb za byty jednotlivých účastníkov privatizácie - to zn. obyvateľov štátnych bytov a majiteľov družstevných bytov. Ceny družstevných bytov by mali byť nižšie o splátky družstevníkov. Problematika predkupného práva nájomníkov a problematika polohovej renty.