Privatizacija žiliščnogo fonda v stranach Vostočnoj Jevropy. - Kingsley, G.T
Dve cesty privatizácie bytového fondu: predaj nájomcom a predaj nájomníkom. Zmeny v bytovej politike a v legislatíve. Štruktúra riadenia bytového fondu vo východoeurópskych krajinách. Práva nájomníkov a obyvateľov v bytoch. Systém podpôr a úľav nájomníkom pri platbách za byty. Legislatívne úpravy predaja a spoločného disponovania (kondomínium) bytom. Možnosti súkromnej správy štátneho bytového fondu. Privatizácia bytov. Bytová politika.