Transformovať neznamená len vlastniť. Budúcnosť bytového družstevníctva. - Zábojníková, M.
Rozhovor o problémoch Slovenského zväzu bytových družstiev. Záujem členov o prevod družstevných bytov do vlastníctva. Premena bytových družstiev na družstvá tzv. európskeho typu, ktoré sa starajú o správu bytového majetku. Postup pri žiadosti o družstevne byty. Úloha stavebných sporiteľní. Problematika nájomného za družstevný byt.