Choldingovyje kompanii v Rossii. Problemy formirovanija v processe privatizacii. - Blochina, T.
Rozdiely v chápaní holdingovej spoločnosti v Rusku a na západe. Úloha holdingov pri zmenách vo veľkostnej štruktúre podnikov a v ich integrácii. Privatizácia štátnych a obecných podnikov formou holdingu. Dodržovanie dobrovoľnosti združovania do holdingov. Finančné centrum v podobe holdingu.