Daň z pridanej hodnoty. 2. - Klak, J.
Problematika pravidiel platenia dane z pridanej hodnoty (DPH), ktoré zabezpečia, že daň sa odvedie iba z tej časti hodoty, ktorú výrobca sám pridal (vytvoril). Schéma postupu zdaňovania dodávok daní z pridanej hodnoty na ceste od polotovaru k spotrebiteľovi.