Staff Papers article assesses suitability of VAt for Central and Eastern Europe.
Tézy štúdie z edície Staff Papers z júna 1992 o uplatnení dane z pridanej hodnoty v krajinách strednej a východnej Európy. Obavy týchto krajín z negatívnych dôsledkov zavedenia dane. Priaznivý vplyv dane na hodpodárske mechanizmy v krajinách Európskeho spoločenstva. Povaha a mechanizmus pôsobenia dane z pridanej hodnoty.