Výnos daně z obratu v roce 1991. - Benda, V.
Negatívny vplyv záporných sadzieb dane z obratu na štruktúru cien a výnos dane z obratu. Vývoj výnosu dane z obratu v priebehu roka v porovnaní s r. 1990, príčiny poklesu. Odraz súčasných legislatívnych vecných a správnych nedostatkov systému dane z obratu na výške daňového výnosu.