lakossági megtakarítások portfóliószerkezete. - Ábel, I.
Otázky zmeny štruktúry úspor obyvateľstva vzhľadom na nové ekonomické podmienky v Maďarsku. Modelovanie monetárneho systému, s ohľadom na reálny a predpokladaný vývoj úspor obyvateľstva. Otázky úrokovej miery, istoty, resp. neistoty obyvateľstva a systém ukladania úspor a ich realizácia.