Měnový vývoj v roce 1991. - Rottová, H.
Úloha úrokových stropov pre poskytovanie úverov obchodnými bankami pri realizácii menovej politiky v roku 1991. Tendencie rýchlejšieho rastu peňažnej zásoby podnikovej sféry v porovnaní so sektorom obyvateľstva. Rast korunových a devízových vkladov. Znižovanie diskontnej sadzby pri úveroch ŠBČS.