Banking in transition: development and current problems in Hungary. - Estrin, S.
Charakter vývoja maďarského bankovníctva do r. 1986. Bankové reformy v r. 1987 a analýza vývoja bankovníctva r. 1987-91. Nástroje menovej politiky. Úroková miera. Devízová politika. Posledný vývoj maďarského bankovného systému v r. 1991 a 1992.