Capital requirements and the behaviour of commercial banks. - Rochet, J.-Ch
Dôsledky kapitálových regulácií pre voľbu portfolia v obchodných bankách. Analýza možných budúcich dôsledkov prijatia nových kapitálových požiadaviek pre obchodné banky od januára 1993 v rámci ES a dôsledky pre správanie sa týchto bánk. Model portfolia. Správanie sa bánk v modeli portfolia bez kapitálových požiadaviek a s kapitálovými požiadavkami. Zavedenie limitovaných pasív v modele portfolia.