El cambio estructural de la Corporación Financiera Nacional de Ecuador. - Landázuri Carillo, G.
Dôvody vytvorenia Národnej finančnej korporácie Ekvádoru v r. 1964 - história fungovania a výsledkov činnosti tejto bankovej inštitúcie na podporu priemyselného rozvoja krajiny. Súčasné štruktúrne zmeny, projekt reštrukturalizácie, základné charakteristiky realizovaných zmien.