Räsonnement eines Depotauszugs. - Heckmeier, R.
Hodnotenie výpisu z bankového depozitu z hľadiska zákazníka. Doba platnosti výpisu a kurzové hodnoty, ktoré výpis obsahuje. Rovnováha výkonov a dôveryhodnosť banky. Hodnotnosť postupu a informačný obsah. Odborná kompetentnosť výpisu. Manažment sťažností. Hodnotová analýza výpisu.