VIII reunión nacional de la banca.
Dokumenty z VIII. národného zasadania Mexickej banky v Acapulcu v auguste 1992. Výber z príspevkov mexického prezidenta, ministra financií a generálneho riaditeľa mexickej banky. Mexický bankový systém. Perspektívy finančného vývoja v Mexiku.