Ostdeutsche Sparkassen weiter auf Erfolgskurs. - Voigt, R.
Rast objemu bilančnej sumy nemeckých sporiteľní v nových spolkových krajinách. Rozsah úverovej činnosti sporiteľní a jej nárast v r. 1992. Termínované vklady a vkladové listy ako hlavný smer nárastu objemu vkladov. Upevňovanie trhového postavenia. Zameranie činnosti východonemeckého zväzu sporiteľní a úlohy jeho ďalšej výstavby.