Devalvace devizového kursu a inflace. - Mandel, Martin
Analýza jednotlivých typov inflačných procesov, vyplývajúcich z devalvácie devízového kurzu. Model agregátnej ponuky a agregátneho dopytu. Odporúčania vhodnej menovej politiky pre centrálnu emisnú banku pri rôznych typoch inflácie.