<The> role of policymakers' reputation in the EMS disinflations. An empirical evaluation. - Weber, A.A
Vplyv EMS a vysokého protiinflačného renomé Nemeckej Bundesbanky na obmedzenie a konvergenciu inflácie - skúsenosti krajín EMS. Model empirického merania vplyvu renomé vládnych organizácií na obmedzovanie inflácie na príklade krajín EMS a kontrolnej skupiny nečlenských krajín EMS.