<The> Soviet hyperinflation: its origin and impact throughout the former republics. - Filatochev, I.
Analýza príčin inflácie v bývalom ZSSR. Inflácia a výrobný sektor. Makroekonomická finančná nerovnováha. Bankové úvery 1987-1991. Ceny a spotreba potravín. Zmeny v rodinných rozpočtoch 1990-1991 - priemerná spotreba potravinárskych výrobkov 1990-1991. Priestorové aspekty inflácie.