tözsdeindexekröl. - Fazakas, G.
Od r. 1991 je zriadená v Maďarsku burza cenných papierov. Ešte nereprezentatívna vzorka už ukazuje priaznivé tendencie pre budúcnosť tejto burzy. Orientovanie sa na organizáciu, frekvenciu a opodstatnenosť svetových búrz. Informačné kanály a ich využitie. Indexy a makroukazovatele v maďarských burzách.