Práva akcionářů. Kupónová privatizace. - Dědič, J.
Právo účastinára (DIKa) podieľať sa na riadení účastinnej spoločnosti. Právo na dividendu. Podiel účastinára na likvidačnom zostatku. Výkon účastinárskych práv. Správa účastín. Predaj, kúpa a darovanie účastín. Prevod zaknihovaných účastín. Zastavenie účastín. Prechod účastín na iné osoby.