RM-Systém. Další ze segmentů kapitálového trhu. - Tříska, Dušan
Rozhovor o otázkach jednej, v súčasnej dobe najviac rozpracovanej forme mimoburzového trhu, a to o RM-Systéme (RM-S). Paralely a odlišnosti RM-S s kupónovou privatizáciou. Odlišnosti RM-S od burzy. Špecifickosť a technické zázemie RM-S. Cenné papiere, s ktorými bude RM-S obchodovať. Algoritmus obchodovania v RM-S. Určovanie východiskovej indikatívnej ceny. Výška a hradenie poplatkov.